Отзыв о Chevrolet Aveo 2010 года
Chevrolet Aveo
2010
, пробег - 40000 км, двигатель - 1.5 бензин, комплектация - LS
Купив авто в 2010 році. У офіціалів замовив антикор, задні підкрилки (вони їх усім впарюють). Це моє перше особисте авто. До цього часто їздив на ВАЗ 21063 і ВАЗ 21093 (реекспортна). Спочатко авто здавалося "самольотом") Все у ньому влаштовувало. Але одразу відчувалася жорсткість підвіски навіть у порівнянні із вказаними вище автомобілями. Поїздивши приблизно місяць, вирішив заїхати на офіційне СТО розпитати про стук у передній підвісці, довго я їм пояснював, в результаті поміняли опори передніх амортизаторів. Виїхавши з СТО - стук знову нагадав про себе. Тому я вирішив просто забити на це і їздити як усі. (А офіціали мене розчарували..) Потім я розпитав на рахунок підвіски у інших авеоводів, усі як один, підкреслювали стук, тому я упевнився, що так воно повинно бути.. Плюсы автомобиля: Дешеві запчастини, легка в обслуговуванні, надійна. Минусы автомобиля: Стук у передній підвісці, може вийти з ладу датчик ДЗ чи РХХ (рідко буває), оббивається камінчиками задня арка (потрібно наклеїти спец. захисну плівку) Совет покупателю: За такі гроші авто хороше. Головне доглядати за ним і все буде гуд. Обсуждение отзываГость Комфортная скорость для AVEO - 110-115 км/ч, далее - ощущается напряжность движка, плаванье по дороге (хотя с чем сравнивать), долго с более высокой скоростью не проедешь, хотя на короткие отрезки 1-5 км можно и 150 выжать. +1-1ОТВЕТИТЬ |
Chevrolet Aveo
2009